ΚΟΣΜΟΣ

Ατύχημα είχε ο Πάπας Φραγκίσκος – Χτύπησε το κεφάλι του (pics)

Ατύχημα είχε ο Πάπας Φραγκίσκος – Χτύπησε το κεφάλι του (pics)
REUTERS

Ένα μικρό ατύχημα είχε ο Πάπας Φραγκίσκος: έχασε την ισορροπία του ενώ επέβαινε στο ειδικά διαμορφωμένο όχημά του και μετακινείτο σε δρόμο κατάμεστο από πιστούς στην Καρταχένα, στην Κολομβία και χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να προκληθεί μώλωπας στο αριστερό του ζυγωματικό και το βλέφαρο.

Όπως έγινε γνωστό από το Βατικανό, στον ποντίφικα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τοποθετήθηκε πάγος στους μώλωπές του. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα συνεχίσει κανονικά το ταξίδι του.

POPE 2

Πηγή: Reuters

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας διακρίνεται ο Φραγκίσκος να χτυπά την αριστερή πλευρά του προσώπου του σε μια κάθετη μεταλλική ράβδο του οχήματός του.

POPE 3

Πηγή: Reuters

Λίγες σταγόνες αίματος είναι ορατές πάνω στα λευκά του άμφια και η περιοχή γύρω από το αριστερό μάτι του είναι μελανιασμένη και έχει πρηστεί.

POPE AIMA

Πηγή: Reuters

«Με γρονθοκόπησαν. Είμαι καλά», αστειεύτηκε ο ποντίφικας, ενώ αποχωρούσε από ένα σπίτι στην φτωχική γειτονιά Σαν Φρανσίσκο, την τελευταία ημέρα της επίσκεψής του στην Κολομβία.

POPE 4

Πηγή: Reuters

Λίγο αργότερα εθεάθη με ένα μικρό τσιρότο πάνω από το αριστερό φρύδι του.

«Ο πάπας είναι καλά. Τραυμάτισε το αριστερό ζυγωματικό του και το βλέφαρό του», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου του Γκρεγκ Μπέρκ.

pope 7

Πηγή: Reuters

POPE 5

Πηγή: Reuters

POPE 6

Πηγή: Reuters

ΔΗΜΟΦΙΛΗ