ΚΟΣΜΟΣ

Η σέλφι τριών ενστόλων που αναστάτωσε το γυναικείο κοινό και η απάντηση του αστυνομικού τμήματος

Η σέλφι τριών ενστόλων που αναστάτωσε το γυναικείο κοινό και η απάντηση του αστυνομικού τμήματος
Facebook

Τρεις αστυνομικοί από τη Φλόριντα κατάφεραν με μια σέλφι να αναστατώσουν τις γυναίκες. Λίγο πριν την έναρξη της βάρδιας τους, οι ένστολοι από το Γκέινσβιλ, ανήρτησαν μια φωτογραφία στην σελίδα του τμήματος στο Facebook. Στην περιγραφή αναφέρεται ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν δουλειά.

Οι χρήστες ή μάλλον χρήστριες του κοινωνικού δικτύου ενθουσιάστηκαν με τους τρεις νεαρούς ένστολους με την φωτογραφία να γίνεται viral. Στα σχόλια ρωτούσαν την οικογενειακή κατάσταση των τριών αστυνομικών, ενώ υπήρχαν και κάποιες που ζητούσαν να τις συλλάβουν... (γιατί άραγε;).

Μετά τα χιλιάδες σχόλια που δέχτηκαν, στην ίδια φωτογραφία, έγινε update, όπου δίνουν απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις. Χαρακτηριστικά, το τμήμα του Γκέινσβιλ, μεταξύ άλλων αναφέρει:

  • Πεθαίνουμε με τα σχόλια. Μάλιστα κάποια από αυτά τους κάνανε να κοκκινήσουν.
  • Οι γυναίκες των αστυνομικών απόλαυσαν τα σχόλια, βλέποντας πως εκατομμύρια γυναίκες τρελαίνονται με τους συζύγους τους.
  • Παρακαλούμε να μην καλείτε το 911 ζητώντας την βοήθεια των τριών αυτών αστυνομικών.
  • Θα υπάρξει ημερολόγιο (με τις φωτογραφίες τους).

Τέλος, στην ανάρτησή της η αστυνομία ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τα σχόλια, σημειώνοντας πως πραγματικά τους έφτιαξαν την διάθεση, ενώ γνωστοποιούν ότι θα φτιάξουν ένα ημερολόγιο για να διαθέσουν τα έσοδα στους πληγέντες του τυφώνα Ίρμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ