ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Βρετανία: Δύο από τρίδυμα βρέφη δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα

Τραγωδία στη Βρετανία: Δύο από τρίδυμα βρέφη δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα
Facebook

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Βρετανία, όπου δύο εκ των τριδύμων βρεφών μιας οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο στον ύπνο τους, όταν εισέπνευσαν μονοξείδιο του άνθρακα με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν

Το περιστατικό έχει ως εξής: Η 29χρονη -ανύπαντρη- μητέρα τους πήγε να ελέγξει τα πέντε μηνών τρίδυμα αγοράκια στην κούνια τους το πρωί του Σαββάτου, όταν διαπίστωσε ότι δύο εξ αυτών δεν ανέπνεαν.

Η μητέρα κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και τα βρέφη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο, του Τσάρλι και του Νόα. Το τρίτο αγοράκι, ο Ίθαν κατάφερε να επιβιώσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του φαίνεται να προκλήθηκε από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, πιθανότατα από βλάβη της θερμάστρας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη επιβεβαίωση και η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί δεν υπάρχουν ύποπτες ενδείξεις σχετικά με τον θάνατο των δύο μωρών και διαχειρίζονται το περιστατικό ως «τραγικό δυστύχημα». Μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο των δύο μωρών.

Περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου των δύο βρεφών αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ