ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτονία σε ζωντανή μετάδοση ή ατύχημα με δάγκωμα φιδιού; Το βίντεο συγκλονίζει

Αυτοκτονία σε ζωντανή μετάδοση ή ατύχημα με δάγκωμα φιδιού; Το βίντεο συγκλονίζει
Youtube

Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 31χρονος Ρώσος, ειδικός στα ερπετά.

 

Ο λόγος για τον Arslan Valeev, ο οποίος άφησε μια μαύρη μάμπα να τον δαγκώσει. Ο νεαρός Ρώσος από την Αγία Πετρούπολη, μετέδωσε σε ζωντανή σύνδεση την αυτοκτονία του, ενώ τη στιγμή που πέθαινε ζητούσε από τους θεατές να καλέσουν την πρώην σύζυγό του, Ekaterina «Katya» Pyatyzhkina, και να της γνωστοποιήσουν την πράξη του.

Το δάγκωμα της μαύρης μάμπα δεν μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση, ωστόσο όλοι είδαν πώς ήταν σε οριακό σημείο λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρωσικού Τύπου ο 31χρονος ήταν βίαιος φτάνοντας, μάλιστα στο σημείο να την αφήσει αναίσθητη. Στις 4 Αυγούστου είχε κατηγορήσει την σύζυγό του ότι τον απατούσε και στη συνέχεια την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση. Στις 21 Σεπτεμβρίου της ζήτησε συγγνώμη δημόσια, ενώ παραδέχθηκε ότι η ερωτική τους σχέση είχε τελειώσει ουσιαστικά από τον Ιούλιο.

Ένας άλλος φίλος του Valeev υποστηρίζει, ωστόσο, ότι όλα όσα καταγράφηκαν στο βίντεο ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος και όχι αυτοκτονίας. «Άνοιξε την κάμερα για άλλο ένα βίντεο, πήγε να πάρει το φίδι και όταν άνοιξε το καπάκι από το κλουβί αυτό τον δάγκωσε. Επειδή γνώριζε από δηλητηριώδη φίδια κατάλαβε τι επρόκειτο να συμβεί. Άφησε ένα μήνυμα στην Ekaterina και μετά ζήτησε από τους αυτόπτες μάρτυρες να καλέσουν σε βοήθεια γιατί ο ίδιος άρχισε να υφίσταται την επίδραση του δηλητηρίου» είπε ο φίλος του Valeev.

Στο βίντεο-σοκ ο 31χρονος ακούγεται να λέει: Θα μείνω μαζί σας για λίγο ακόμα. Υπάρχει ένα μήνυμα στο κινητό μου για την Katya, πείτε της ότι την αγάπησα πάρα πολύ» συνεχίζει δείχνοντας το ματωμένο του χέρι. «Όμορφο, δεν είναι; Γαμώτο, πώς... Γεια σε όλους. Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα. Αυτό είναι το τηλέφωνο της Katya, αν κάποιος καταφέρει να της τηλεφωνήσει, αν έχει χρόνο να έρθει να με δει, θα ήμουν χαρούμενος. Στην πραγματικότητα πεθαίνω. Αντίο. Θα ήμουν χαρούμενος να δω την Katya. Γαμώτο, τρέμω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ