«Κλείδωσε» η συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ στις ΗΠΑ
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI

Συνάντηση με την «ισχυρή κυρία» του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ θα έχει Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της επίσκεψής του στον Λευκό Οίκο που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου.

Εκπρόσωπος του ΔΝΤ επιβεβαίωσε ότι η Κριστίν Λαγκάρντ  θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό όταν αυτός επισκεφθεί την Ουάσινγκτον.

Η συνάντηση Τσίπρα – Λαγκάρντ, πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου ή το πρωί της 17ης Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη στάση του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο, όπου 14 και 15 Οκτωβρίου θα έχει επαφές με βουλευτές και εκπροσώπους της ομογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει έχει συνάντηση στις 17 Οκτωβρίου με τον Ντόναλντ Τράμπ και στις 18 Οκτωβρίου με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου με δήλωσή της.  

«Πιστεύω ότι αυτή η ημερομηνία (17 Οκτωβρίου) είναι ακριβής», δήλωσε η Σάντερς στους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου, σε ερώτηση σχετικά με την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε επίσης