ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκη της άνανδρης δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στη Βουλή

Καταδίκη της άνανδρης δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στη Βουλή
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πολιτική διάσταση στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έδωσε ο Κώστας Τζαβάρας. Ο βουλευτής της ΝΔ αφού εξέφρασε την οδύνη του για τη άνανδρη δολοφονική επίθεση, τη συνέδεσε με την ποιότητα της πολιτικής ζωής.

«Το χέρι αυτών των άνανδρων δεν το όπλισε κάποια σκοτεινή δύναμη, αλλά οφείλεται είναι αποτέλεσμα της καθημερινής ποιότητας της πολιτικής ζωής και του βίου που ξεπέφτει», ανέφερε στη Βουλή και πρόσθεσε πως η λαϊκή κυριαρχία φτωχαίνει με τέτοιες άνανδρες πράξεις.

«Στη μνήμη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να κάνουμε μια προσπάθεια να ξεπεράσουμε στείρες και άγονες αντιδικίες και να μην δίνουμε χώρο στο λόγο του μίσους», σημείωσε.

Την οδύνη και απέχθεια της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Ξυδάκης, καλώντας πάντως, τον κ. Τζαβάρα να μην δίνει πολιτικό χρώμα. «Ας μην βιαστούμε να δώσουμε πολιτικό χρώμα, δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί», είπε.

Την εγκληματική πράξη καταδίκασε από έδρας ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και αντιπρόεδρος του Σώματος Μάριος Γεωργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ