ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ ανέβαλε τις σημερινές της εκδηλώσεις λόγω της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Η ΝΔ ανέβαλε τις σημερινές της εκδηλώσεις λόγω της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την αναβολή όλων των σημερινών προγραμματισμένων εκδηλώσεών της αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση για την ανάληψη καθηκόντων από τα νέα στελέχη της επικοινωνιακής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο βιβλιοπωλείο free thinking zone στα Εξάρχεια, η οποία όμως τελικά αναβάλλεται.

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, όταν πληροφορήθηκε την δυσάρεστη είδηση.

«Κάτι ήξερε και του έκλεισαν το στόμα»

Συγκλονισμένη από την τραγική είδηση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία στο παρελθόν είχε κάνει την άσκησή της στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο.

«Η δική μου η γνώμη, αν μπορεί να πει κανείς μια γνώμη -περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι Αρχές και πώς θα εξιχνιαστεί αυτό το θέμα- είναι ότι κάτι μπορεί να ήξερε στα πλαίσια του χειρισμού μιας υπόθεσης και του έκλεισαν το στόμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ