Με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ συναντάται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI

Το «ραντεβού» του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς ξεχωρίζει από την λίστα των συναντήσεων που θα πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα, τελευταία μέρα της επίσημης επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε επίσης

Ο Έλληνας πρωθυπουργός το απόγευμα της Τρίτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το βράδυ συνομίλησε με επιχειρηματίες και δημοσιογράφους. 

«Το μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα είναι ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει, με ανάπτυξη και σταθερότητα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με την συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους από διεθνή ενημερωτικά δίκτυα. 

 

Η συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Πενς είναι προγραμματισμένη για τις 16:30, ώρα Ελλάδος. 

Στις 19:00  θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας με επιχειρηματίες, το οποίο παραθέτει το Business Council for International Understanding.

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα και η πενθήμερη επίσκεψή του στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται με την ομιλία που θα απευθύνει στις 21:30 στο Brookings Institution.

Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

 


Διαβάστε επίσης

Έντονη αντίδραση Τραμπ για το πρόστιμο - ρεκόρ στη Google

Τσίπρας – Κοτζιάς: Η Ελλάδα θα απαντά αποφασιστικά στα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας

Στο νέο εξώφυλλο του Time, Τραμπ και Πούτιν γίνονται ένα

Ο Τραμπ «ανυπομονεί» για δεύτερη συνάντηση με τον Πούτιν