ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Τζανακόπουλου-Σπυράκη με φόντο τα Paradise Papers

«Πυρά» Τζανακόπουλου-Σπυράκη με φόντο τα Paradise Papers
EUROKINISSI

«Κατανοούμε τα νεύρα και την αμηχανία της κυρίας Σπυράκη, που έχει επιδοθεί σήμερα από το πρωί στη δύσκολη πράγματι επιχείρηση να ξεπλύνει τις παραδεισένιες ακολασίες της ΝΔ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος

«Καλό θα ήταν όμως, αντί να υπεκφεύγει, να δώσει πειστικές απαντήσεις για την υπόθεση της offshore. Πρέπει να κατανοήσει, ότι η ΝΔ δεν είναι κατήγορος αλλά απολογούμενη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας γίνεται και πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να υποδυθεί και πάλι τον "Ρομπέν των φτωχών"», και προσέθεσε:

«- Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με μεσάζοντα "μαϊμού" για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

- Όταν μέτοχος στην "Αυγή" είναι off shore εταιρεία.

- Όταν κορυφαίος υπουργός του ο κ. Νίκος Παππάς συνεργάζεται με ειδικούς στις off shore όπως ο κ. Αρτέμης Αρτεμίου. Ο κ. Τσίπρας προκαλεί ξανά τη νοημοσύνη των πολιτών με τις νέες υποσχέσεις του για πάταξη της φοροδιαφυγής όταν οι Υπουργοί του ομολογούν ότι η Κυβέρνηση διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη και έκανε τους φτωχούς φτωχότερους».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ρώτησε επίσης: «Και μιας και μιλάμε για κεφάλαια στο εξωτερικό μπορεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο κορυφαίοι υπουργοί του εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς; Για όλα αυτά τι έχει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ