ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές Κεντροαριστερά: Ψήφισαν Παπανδρέου-Βενιζέλος-Σημίτης (pics)

Εκλογές Κεντροαριστερά: Ψήφισαν Παπανδρέου-Βενιζέλος-Σημίτης (pics)

Στα εκλογικά κέντρα προσήλθαν οι Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης, προκειμένου να ψηφίσουν για την ανάδειξη του το νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε λίγο πριν το μεσημέρι στη Ν. Ερυθραία και στις δηλώσεις του έκανε λόγο για «κάλεσμα αλλαγής, διότι η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες, έχει τεράστιες δυνατότητες εάν ο Ελληνικός λαός ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση, τη θέληση, να γίνουν αλλαγές».

Ο πρώην πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι η χώρα πρέπει «να ξεφύγει από τις μεγάλες κουβέντες εκείνων των παρατάξεων, και της δεξιάς και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ουσιαστικά εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό τάζοντας παραδείσους, αλλά κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την προσαρμογή μετά από την οικονομική κρίση. Είναι η ώρα για μια διαφορετική πορεία της χώρας, με πρωτοπορία τον ίδιο τον πολίτη».

4286311

Πηγή: Eurokinissi

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψήφισε στις 2 το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους και αμέσως μετά δήλωσε: «Εύχομαι η σημερινή διαδικασία να δώσει την ευκαιρία στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη να προβάλει με πολύ καθαρό τρόπο τις προγραμματικές της θέσεις, να αποκτήσει ξανά το δεσμό που είχε και πρέπει να έχει με την ελληνική κοινωνία και να παίξει το ρόλο της ως υπεύθυνη δύναμη υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές για τον τόπο μας».

4286352

Πηγή: Eurokinissi

Ο Κώστας Σημίτης ψήφισε για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δάφνη.

Σε δήλωση του αφού ψήφισε, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι σήμερα πραγματοποιείται το πρώτο αποφασιστικό βήμα. «Για την αναγέννηση της κεντροαριστεράς και τη συμμετοχή της, από θέση δύναμης, στις πολιτικές εξελίξεις».

4286520

Πηγή: Eurokinissi

ss copy

Πηγή: Eurokinissi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ