Μπαλωμενάκης: Το cd με τα ηχητικά του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχει χρησιμοποιηθεί από μέλος της Εξεταστικής
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τη διαβεβαίωση, μέσω επιστολής, με την οποία επισημαίνει πως το cd με τα ηχητικά του  ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κανένα μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, ούτε έχει δοθεί η δυνατότητα να αναπαραχθεί, απέστειλε ο πρόεδρος Αντώνης Μπαλωμενάκης, στον βουλευτή της ΝΔ και μέλος της επιτροπής, Νότη Μηταράκη.

Ο βουλευτής της ΝΔ είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Επιτροπής για όσα ειπώθηκαν, την Πέμπτη, διά στόματος του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρου Λάππα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο».

Συγκεκριμένα ο κ. Λάππας είχε δηλώσει ότι υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα που εμπλέκουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στο ΚΕΕΛΠΝΟ και έχουν σχέση με προσλήψεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου, ο πρόεδρος είχε δώσει εντολή στον γραμματέα της Επιτροπής να μη γίνει χρήση του υλικού που αποτελεί και αντικείμενο της δικογραφίας που έχει διαμορφωθεί. Άλλωστε, δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο η αναπαραγωγή των επίμαχων συνομιλιών είναι σύννομη.

Πάντως, όσα είπε στη χθεσινή του συνέντευξη ο κ. Λάππας είχαν δημοσιευτεί παλαιότερα σε διαδικτυακούς τόπους και έχουν περιληφθεί στην καταγγελία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Διαβάστε επίσης