ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση είναι υπάκουη στους δανειστές, αλλά άτεγκτη με τους αδύναμους
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Με αφορμή τα επίσημα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το ΠΑΣΟΚ ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τονίζοντας πως αυτά «έρχονται να επιβεβαιώσουν με αριθμούς την πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι πολίτες στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα».

Διαβάστε επίσης

«Είναι υπάκουοι στους δανειστές, άτεγκτοι με τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη. Ανίκανοι στην παραγωγή πλούτου, ικανοί στην υφαρπαγή του χάριν των πλεονασμάτων για τα οποία επαίρονται. Ελπίδα πουλούσαν, λεπίδα εννοούσαν», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει ότι οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και η ετυμηγορία τους θα είναι πολύ σκληρή για τον κ. Τσίπρα και τους συνεργούς του.

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και το Δημόσιο ξεπέρασαν ήδη τα 100 δισ. ευρώ και πως ένας στους δύο φορολογούμενους αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους του, ενώ οι κατασχέσεις, κυρίως τραπεζικών λογαριασμών, έφτασαν τις 1.000 την ημέρα και έχουν επιβληθεί σε πάνω από 1.000.000 φορολογούμενους στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Το σημαντικότερο όμως», προσθέτει, «είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα αναθεωρεί κάθε 3 μήνες προς τα κάτω τους αναπτυξιακούς στόχους καταδικάζοντας την ελληνική κοινωνία σε φτωχοποίηση».


Διαβάστε επίσης

Τοσουνίδης για Κοτζιά: Εκφράζει προσωπικές εκτιμήσεις

Νέα δημοσκόπηση: Μονοψήφια η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Εθνικές εκλογές πριν το Μάιο «βλέπει» η Ντόρα Μπακογιάννη

Σταύρος Θεοδωράκης: «Η χώρα έχει ανάγκη από συμμαχίες»