«Όχι» και από Βούτση σε δημοψήφισμα για την ονομασία της πΓΔΜ
Πηγή: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μετά το Μέγαρο Μαξίμου άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος της Βουλής, «αδειάζει» τον Πάνο Καμμένο που προτείνει τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ονομασία της πΓΔΜ

Διαβάστε επίσης

Ο Νίκος Βούτσης σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους στο περιθώριο κοπής της πίτας των κοινοβουλευτικών συντακτών, απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, λέγοντας επί λέξει πως «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο». Το Μακεδονικό, όπως είπε, θα έχει επίκεντρο τη Βουλή και εκεί οι διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις επίλυσης του.

Εκτίμησε δε, πως μπορεί να έχουμε εξελίξεις, πολύ νωρίτερα από τον Ιούνιο, καθώς «εργάζονται» όλοι αυτοί που θέλουν, αλλά και όσοι δεν θέλουν λύση. Υπογράμμισε ακόμη, πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που υπήρχε εδώ και 10 χρόνια, ωστόσο ο συσχετισμός στη γείτονα έχει αλλάξει προς το καλύτερο».

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ακόμη, πως υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που τρίβουν τα χέρια τους, βλέποντας να εμφανίζονται αναχώματα στη ΦΥΡΟΜ για να μην υπάρξει λύση. «Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να έχει τέτοια αναχώματα», είπε.

 


Διαβάστε επίσης

«Εγκεφαλικά» στη ΝΔ προκάλεσε η ερώτηση Αντωνιάδη που ζητούσε «πόλεμο» με την Τουρκία

Βούτσης για την ένταση στο Πολυτεχνείο: Οι κλειστές πόρτες δείχνουν κλειστούς ορίζοντες

Βουλή: Ψηφίστηκαν τα μέτρα για τους πυρόπληκτους της Αττικής και ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά

Αντικατάσταση Μεϊμαράκη από την Όλγα Κεφαλογιάννη στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος