ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: «Είμαστε μισό βήμα πριν την ολοκλήρωση»

Ν. Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: «Είμαστε μισό βήμα πριν την ολοκλήρωση»
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην τελική ευθεία οδεύει η διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες με τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά να αναφέρει ότι είμαστε μισό βήμα πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου των φακέλων των υποψηφίων. 

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εξήρε για άλλη μια φορά το ΕΣΡ που προχώρησε πολύ γρήγορα και με άρτιο τρόπο τη διαδικασία και ενημέρωσε πως βρισκόμαστε στη διαδικασία ελέγχου του φακέλου των υποψηφιοτήτων, ενώ ο έλεγχος οικονομικών πόρων έχει ήδη ξεκινήσει.

«Είμαστε μισό βήμα πριν την ολοκλήρωση και από τη διαδικασία αυτή κερδισμένο βγαίνει το πολιτικό σύστημα και η δημοκρατία», είπε και συμπλήρωσε πως δεν διεκδικεί το μονοπώλιο στη μάχη κατά της ανομίας και διαπλοκής, όπου κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να πατήσουν την πολιτεία στο σβέρκο.

Ο κ. Παππάς προανήγγειλε την κατάθεση τις επόμενες ημέρες νομοθετικής ρύθμισης για την κάλυψη περιοχών με «ασθενές» τηλεοπτικό σήμα, ενώ επέρριψε ευθύνες στην ΕΕΤΤ γιατί –όπως είπε- η Ελλάδα έχει το ακριβότερο και πιο αργό Internet.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ