ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδουν οι ΑΝ.ΕΛ τα σενάρια αποχώρησης από την κυβέρνηση για το Σκοπιανό

Διαψεύδουν οι ΑΝ.ΕΛ τα σενάρια αποχώρησης από την κυβέρνηση για το Σκοπιανό
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε διαβεβαιώσεις για τη συνοχή της κυβέρνησης προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνος Καμμένος, ο οποίος διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα real.gr το οποίο αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ο κ. Καμμένος.

Η ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο "Μακεδονία" ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή»

Λίγη ώρα αργότερα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να πέσει η κυβέρνηση για το Σκοπιανό.

papachristopoylos


Πηγή: Εurokinissi / Kονταρίνης

«Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση» τόνισε ο ίδιος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ «μας ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ».

Όσον αφορά στο θέμα με την πΓΔΜ, ανέφερε ότι προτιμά να αφήνει την διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ