ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξανασηκωθεί στα πόδια του

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξανασηκωθεί στα πόδια του
.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Τη στήριξή της στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία, στην πλατεία Συντάγματος, εξέφρασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Όσοι επιχειρηματολογούν υπέρ της σιωπής και της ανοχής, δρουν υπέρ της υποταγής», σημειώνει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της που αναρτήθηκε στο freedomtv.gr η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή της η πλατεία Συντάγματος να κατακλυστεί από κόσμο.

Αναφέρεται στο πρόσφατο συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως «ο κόσμος που συγκεντρώθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να διαδηλώσει δεν είναι φασίστες κι εθνικιστές όπως τους παρουσιάζει η υποτελής Κυβέρνηση. Η μητέρα σου, ο πατέρας σου που πήγε, εσύ που πήγες ή που θέλησες να πας, εσύ που θες να πας στο συλλαλητήριο της Αθήνας δεν είσαι φασίστας, επειδή δηλώνεις την αγωνία σου και διαδηλώνεις για την πατρίδα σου».

Σε ό,τι αφορά το συλλαλητήριο της Αθήνας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισημαίνει πως «το νέο κάλεσμα σε λίγες μέρες στο Σύνταγμα είναι για την Μακεδονία. Αφορά όμως συνολικά την πατρίδα μας. Αφορά όλους τους πολίτες. Τους δημοκράτες, τους πατριώτες, τους αντιμνημονιακούς. Αφορά τους αριστερούς: που ξέρουν καλά ότι η αριστερά είναι ταυτισμένη ιστορικά με τους αγώνες για την πατρίδα και την ελευθερία. Και όχι τους νεοφιλελεύθερους προδότες, τις μαριονέτες που φοράν το μανδύα της αριστεράς και ασελγούν στο όνομά της, ποδοπατώντας τους αγώνες της. Και δηλητηριάζοντας όλες τις νέες γενιές που έχουν ως αναφορά τις πράξεις τους στο όνομα της. Αφορά όλους τους Έλληνες που με αγάπη για τους υπόλοιπους λαούς του κόσμου, υπερασπίζονται το σπίτι τους, την πατρίδα τους, την ταυτότητά τους».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κλείνει το μήνυμά της με την ευχή «η Πλατεία Συντάγματος να κατακλυστεί από κόσμο. Από τους απλούς πολίτες που αγωνιούν πραγματικά και που αν αγωνιστούν, αν αγωνιστούμε μαζί, θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας αφαιρούν βίαια. Μόνο με διεκδίκηση θα ξαναϋπάρξει δημοκρατία στη χώρα μας. Ας είναι η Μακεδονία η αφορμή που ο κόσμος θα ξανασηκωθεί στα πόδια του, θα ξεσηκωθεί και θα διεκδικήσει και θα μαζευτεί ξανά στο Σύνταγμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ