ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Άδειασμα» Ντόρας για Άδωνι Γεωργιάδη

«Άδειασμα» Ντόρας για Άδωνι Γεωργιάδη

"Άδειασμα" στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη από την βουλευτή του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και "καρφία" για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να τον διορίσει, όπως είπε, στη θέση.

 

«Ο Κυριάκος τον επέλεξε, δεν εξελέγη...», απάντησε όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε σε μια παλιότερη θέση του κ. Γεωργιάδη για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην ΕΡΤ 1, και ερωτηθείσα για τη στάση που είχε τηρήσει ο κ. Γεωργιάδης το 2008, με αφορμή και την αποκάλυψη σχετικού βίντεο που κατηγορούσε την κυβέρνηση Καραμανλή πως «ξεπούλησε τη Μακεδονία» και πως ο τότε Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργός Εξωτερικών είχαν προσπαθήσει να κοροϊδέψουν τους ψηφοφόρους τους την περίοδο πριν το 2008, τόνισε πως «δεν με πικραίνουν, από την ώρα που ο κ. Γεωργιάδης άλλαξε στάση. Δικαιούται ένας άνθρωπος να αλλάξει άποψη».

«Εκφράζει τις απόψεις της ΝΔ» είπε αναφορικά με τη σημερινή του στάση, υποσημειώνοντας πως εκφράζει και «τις δικές του κατά διαστήματα».

Με αφορμή την αποστροφή της αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που βρισκόταν στο πάνελ της ΕΡΤ υπενθύμισε πως ο κ. Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ, με την παλιά καραβάνα της γαλάζιας παράταξης να απαντά απαξιωτικά, επί της ουσίας αδειάζοντας και τηρώντας αποστάσεις από αμφότερους πως «ο Κυριάκος τον διόρισε, δεν εξελέγη»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ