ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση Μαξίμου στα «πυρά» του ζεύγους Μητσοτάκη

Σκληρή απάντηση Μαξίμου στα «πυρά» του ζεύγους Μητσοτάκη
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Για «φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη», κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και της συζύγου του και στις αναφορές τους περί «υπογείων του Μεγάρου Μαξίμου» μετά την επίθεση που δέχτηκε η επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

«Πέρα από τις φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη, το ενημερώνουμε πως στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου δεν έχει πια γραφείο ο συνέταιρός τους, κ. Παπασταύρου, ούτε εισέρχονται βαλίτσες Samsonite τροχήλατες πριν καταλήξουν σε κάποιο φορολογικό παράδεισο. Οι ένοικοι του υπογείου» αναφέρει το Μαξίμου.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα

Νωρίτερα, σε δήλωσή της προς το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε λόγο για «συστηματική επιχείρηση εξόντωσής της».

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε: «Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε».

Για στοχοποίηση της συζύγου του είχε μιλήσει νωρίτερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter.
Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για «ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους», προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι να πλήξουν τον ίδιο.

«Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ