Πέθανε σε ηλικία 51 ετών η σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου
Πηγή: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, Καλλιόπη Καραγιαννίδου, πέθανε σε ηλικία 51 ετών βυθίζοντας την οικογένεια στο πένθος.

Η κ. Καραγιαννίδου δραστηριοποιήθηκε πολιτικά μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο και αργότερα στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ίδρυση του, ενώ υπήρξε εκλεγμένη στην ΕΜΔΥΔΑΣ (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων) με τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν στέλεχος του δήμου Θέρμης (προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας) και στενή συνεργάτης του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, με παράλληλη δράση στον χώρο των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένεια ο δήμος Θέρμης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Καθαρά Δευτέρα, στις 11 το πρωί, από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης.

Παράκληση της οικογένειας του Σωκράτη Φάμελλου είναι αντί στεφάνου στη μνήμη της Πόπης Καραγιαννίδου τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας «ΛΑΜΨΗ».

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Τα συλλυπητήρια του για τον πρόωρο θάνατο της Καλλιόπης (Πόπης) Καραγιαννίδου, συζύγου του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, εξέφρασε, με μήνυμα του, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στον σύζυγο, τον γιο τους και στους οικείους τους.

Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν και η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης