ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Novartis: Τι λέει η Χριστοδουλοπούλου για το «άι στο διάολο» στον Αθανασίου

Υπόθεση Novartis: Τι λέει η Χριστοδουλοπούλου για το «άι στο διάολο» στον Αθανασίου
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Υπαινιγμούς ότι στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρούν να την πλήξουν αφήνει με γραπτή της δήλωση η Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

Μετά το «αι στο διάολο» που καταγράφηκε στα πρακτικά ότι είπε προς τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και το θόρυβο που προκλήθηκε, η αντιπρόεδρος της Βουλής αναφέρει σε δήλωσή της ότι «κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν στημένη, αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορεί να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν».

Αρνείται δε, ότι χρησιμοποίησε απαξιωτική ή υβριστική έκφραση κατά του κ. Αθανασίου, γι΄αυτό και –όπως αναφέρει- όταν τέθηκε το θέμα δεν αντιλήφθηκε ότι αναφέρθηκαν σε εκείνη, δηλώνοντας ότι «όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του, για αυτό και πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά».

«Κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν στημένη, αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορεί να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν», αναφέρει σε γραπτή της δήλωση η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ολόκληρη η δήλωση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ