ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Θα ενημερώσει κανείς με σοβαρότητα τους πολίτες της Θεσσαλονίκης;

ΝΔ: Θα ενημερώσει κανείς με σοβαρότητα τους πολίτες της Θεσσαλονίκης;
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης ζητά από την κυβέρνηση «υπεύθυνη» και «επίσημη» ενημέρωση των πολιτών της πόλης για το πρόβλημα με την υδροδότηση που έχει προκύψει τις τελευταίες πέντε ημέρες.

«Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες στη Θεσσαλονίκη από ό,τι φαίνεται δεν έχουν ούτε καν το κουράγιο να ενημερώσουν υπεύθυνα» υποστηρίζεται στην ανακοίνωση, όπου τονίζεται επίσης ότι η ΝΔ επεσήμανε το πρόβλημα από την προηγούμενη Τετάρτη.

«Έχουν περάσει πέντε μέρες και η πόλη ακόμα διψάει. Τα νοικοκυριά αλλά και οι επαγγελματικοί χώροι, δεν αντέχουν άλλο χωρίς νερό. Σήμερα αξιώθηκε ο κυβερνητικός μηχανισμός να συνεδριάσει. Επισημαίνουμε ότι δεν είχαν το κουράγιο ή μήπως καλύτερα την ευθιξία, να ενημερώσουν επίσημα για το πρόβλημα και τις προοπτικές επίλυσής του» σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωση της και συνεχίζει:

«Δεν θέτουμε αυτή τη στιγμή το θέμα των ευθυνών, αυτές θα αναζητηθούν αμέσως μετά. Υπάρχει όμως ζήτημα, εκτός του χρόνου υδροδότησης, και αυτό της ποιότητας του νερού. Θα ενημερώσει κανείς με σοβαρότητα τους πολίτες;» αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Αυτός που συγκάλεσε τη σύσκεψη στο επίπεδο του γραφείου του πρωθυπουργού, οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες και επίσημα ως γραφείο πρωθυπουργού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ