ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ.Καμμένος: Αυστηρός ο χαρακτηρισμός «σουλτάνος» για τον Ερντογάν από το Μαξίμου

Δ.Καμμένος: Αυστηρός ο χαρακτηρισμός «σουλτάνος» για τον Ερντογάν από το Μαξίμου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Υπερβολικά «αυστηρή» χαρακτήρισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, τον χαρακτηρισμό, από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως «σουλτάνου».

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής σημείωσε πως η Αθήνα δεν θα πρέπει να παρασύρεται από την τουρκική πλευρά και την ρητορεία του προέδρου της και «συνέστησε» πως το πρωθυπουργικό γραφείο «να είναι πιο προσεκτικό» σε τοποθετήσεις που αφορούν την Τουρκία, γιατί, όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργικός λόγος έχει μεγάλη βαρύτητα.

Βέβαια, ο ίδιος στήριξε τη δήλωση που είχε κάνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για την πτώση της Οθωμανικής Τουρκίας, αποδίδοντας την στον πλαίσιο των εορτασμών της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε, επίσης, πως το επόμενο διάστημα και όσο πλησιάζουν οι διπλές τουρκικές εκλογές του 2019, η Τουρκία θα κλιμακώσει τις λεκτικές επιθέσεις.

Τέλος, επιτέθηκε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προαναγγέλλουν το τέλος της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ μετά την έξοδο από τα μνημόνια, σημειώνοντας πως το κόμμα του δεν φοβάται τίποτα, παρά και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως μένει εκτός Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ