ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Πού θα περάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί
EUROKINISSI

Μακριά από το κλεινόν άστυ θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα η πλειονότητα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.

Στην Καλαμάτα θα κάνει Ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Μεγάλη Παρασκευή θα παρακολουθήσει την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου, και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα.

Αντίθετα, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, θα παραμείνει τις μέρες του Πάσχα στην Αθήνα.

Στο νησί της Τήλου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με την οικογένειά του.

Ο πρωθυπουργός μετέβη τη Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι στο νησί, με πλωτό του Λιμενικού Σώματος από την Ρόδο, όπου έφτασε με αεροπλάνο, και πρόκειται να παραμείνει στο νησί και τις επόμενες μέρες.

Στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στην Τήνο θα βρεθεί τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου επέλεξε για τη Μεγάλη Εβδομάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Σε συγγενικό της σπίτι στην Αργολίδα θα περάσει το Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στη γενέτειρά του, το χωριό Δραπανιάς Χανίων.

Εξάλλου, ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα βρίσκεται στην Ομβριακή Δομοκού, Φθιώτιδας.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα επισκεφθεί τη Λαμία και την Κατερίνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ