ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς κατά Μητσοτάκη: Πλεονάζον προσωπικό είναι ο ίδιος, θα απολυθεί στις εκλογές

Παππάς κατά Μητσοτάκη: Πλεονάζον προσωπικό είναι ο ίδιος, θα απολυθεί στις εκλογές
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις δηλώσεις του περί «πλεονάζοντος προσωπικού στην ΕΡΤ», έκανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Με ανάρτησή του στα social media, o κ. Παππάς εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως «πλεονάζον πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα «απολυθεί» στις εκλογές».

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός έγραψε: «Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για πλεονάζον προσωπικό σε νοσοκομεία και ΕΡΤ. ‘’Πλεονάζον’’ πολιτικό προσωπικό είναι ο ίδιος. Θα ‘’απολυθεί’’ στις εκλογές. Ίσως και νωρίτερα. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει».

«Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν οι γιατροί και να λείπουν νοσηλευτές» ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τον δημόσιο τομέα, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως «το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα μειωθεί στο μισό ... Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ