ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη στους βουλευτές της ΔΗΣΥ που καταψηφίζουν την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη στους βουλευτές της ΔΗΣΥ που καταψηφίζουν την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια
Eurokinissi/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τακτικισμούς προς άγραν ψήφων καταλόγισε σε βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν την αναδοχή σε ομόφυλα ζευγάρια, ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στην παρέμβασή του άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι προβάλλουν ψευδώς το επιχείρημα του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου και ότι αυτό που φοβούνται είναι η Εκκλησία. «Αρκετοί από όσους λένε σήμερα όχι στην αναδοχή γιατί δεν θέλουν να στηρίξουν την κυβέρνηση, λένε ψέματα, δειλιάζουν, φοβούνται τους Μητροπολίτες, και τα καφενεία, αλλά και να συγκρουστούν με προκαταλήψεις και για να μην πάρουν θέση το αναγάγουν σε δήθεν μεγάλη πολιτική σύγκρουση», είπε και εξέφρασε την ελπίδα να πρυτανεύσει η λογική και να στηρίξουν όλοι οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής το επίμαχο άρθρο.

«Θέλετε να πληρώσετε τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ με το ίδιο νόμισμα, αλλά η χώρα δεν πάει μπροστά με καπρίτσια και τακτικισμούς», ανέφερε.

«Η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, αλλά αυτή δεν μπορεί να είναι μόνον μια κυβερνητική αλλαγή, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, να τρέξουμε, να προλάβουμε τις εξελίξεις, να δώσουμε μάχες για το αύριο και όχι άλλες μάχες οπισθοφυλακής», κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ