ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση μεταξύ πρώην προέδρου της Βουλής και αστυνομικού σε τυχαίο έλεγχο

Ένταση μεταξύ πρώην προέδρου της Βουλής και αστυνομικού σε τυχαίο έλεγχο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ φωτογραφία αρχείου

Στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών οδηγήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έπειτα από «επεισόδιο» που είχε με αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν σύμφωνα με το e-grevena.com, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος σταμάτησαν αυτοκίνητο για έλεγχο έξω από τα Γρεβενά.

Στο αυτοκίνητο αυτό επέβαινε ο πρώην υπουργός και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος όταν του ζητήθηκε ταυτότητα στο πλαίσιο του ελέγχου αντέδρασε έντονα, λέγοντας πως είναι γνωστός, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο ΑΤ της πόλης για εξακρίβωση στοιχείων.

Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε το e-grevena.com με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ.Πετσάλνικο, τόνισε πως «δεν προσήχθη στο ΑΤ Γρεβενών αλλά πήγε μόνος του για να δώσει το καλό παράδειγμα καθώς είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του».

108927121


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Στηλίτευσε τη συμπεριφορά συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος του φέρθηκε (όπως ισχυρίστηκε) απρεπώς, καθώς όπως είπε «σε μια δημοκρατική κοινωνία ο κάθε πολίτης πρέπει να υπερασπίζεται το δίκαιο όχι με τα μπράτσα αλλά με το μυαλό και το Νόμο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ