Παραιτήθηκε ο Πυλαρινός από Πρόεδρος της Ένωσης τ. Βουλευτών-Ευρωβουλευτών
Πηγή: EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Ένωσης των τέως Βουλευτών - Ευρωβουλευτών, ανακοίνωσε ο Κώστας Πυλαρινός ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το ονοματολογικό της πΓΔΜ

Διαβάστε επίσης

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Ένωσης υποστηρίζει ότι η παραίτησή του είναι μήνυμα οργής και αυτονόητη πράξη καθήκοντος ενός Έλληνα πολίτη για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε σφετεριστές – πλαστογράφους της ιστορίας. 

«Σεβόμενος την αιματοβαμμένη από θυσίες ιστορία της Μακεδονίας  μας, την τιμή και τους πενηντάχρονους αγώνες των Συναδέλφων μου, αρνούμαι να παρακολουθώ από την θέση του Προέδρου της Ένωσης την διαδικασία εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, σε σφετεριστές και πλαστογράφους της ιστορίας, οι οποίοι με μεθοδεύσεις επαίσχυντες και δόλιες, και τη στήριξη ανεύθυνων παραγόντων της διεθνούς σκηνής, συντηρούν ένα μακροχρόνιο, εις βάρος της Ελλάδος, επεκτατικό αλυτρωτισμό. Η παραίτησή μου είναι μήνυμα οργής ενός Έλληνα πολίτη και αυτονόητη πράξη καθήκοντος», αναφέρει χαρακτηριστικά. Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης τέως Βουλευτών – Ευρωβουλευτών, εγκρίθηκε ομόφωνα καταδικαστικό ψήφισμα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο «Μακεδονικό».


Διαβάστε επίσης

Δ. Καμμένος: Ζητά από τη Βουλή την εξουσιοδότηση Τσίπρα σε Κοτζιά για τη συμφωνία των Πρεσπών

Τόσκας: «Παραμύθια» ότι δεν γίνονται συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας

Νέα σύλληψη στη Βουλή

Δικογραφία για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ