ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι συναντήσεις Καμμένου με ομολόγους του στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου του ΝΑΤΟ

Οι συναντήσεις Καμμένου με ομολόγους του στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου του ΝΑΤΟ
EUROKINISSI

Κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους ομολόγους του της Γαλλίας, Florence Parly, της Βουλγαρίας, Krassimir Karakachanov, και της Αρμενίας, David Edgari Tonoyan, είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο περιθώριο της άτυπης συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Στις συναντήσεις εξετάστηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διμερούς αμυντικής συνεργασίας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Σημειώνεται ότι χθες, Πέμπτη, ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε τους ομολόγους του στο ΝΑΤΟ για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της Τουρκίας, και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος, ζήτησε εξηγήσεις σχετικά από τον Τούρκο ομόλογό του.

Ο υπουργός Άμυνας ανέφερε επίσης ότι ζήτησε από τον Τούρκο ομόλογό του να διευκρινίσει, ενώπιον των υπουργών του ΝΑΤΟ, αν επιβεβαιώνει και αν στηρίζει τη δήλωση του αναπληρωτή Τούρκου πρωθυπουργού. «Όπως συνήθως κάνει η Τουρκία, ο Τούρκος υπουργός μίλησε για άλλα αντί άλλων», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Η απάντηση που έδωσε για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται παράνομα και χωρίς καν να υπάρξουν κατηγορίες, ήταν ότι η Τουρκία εξετάζει τα ψηφιακά δεδομένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ