ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος σε πηγαδάκι για τη συμφωνία με τα Σκόπια

Βενιζέλος σε πηγαδάκι για τη συμφωνία με τα Σκόπια
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Βελτιώσεις στην συμφωνία με τα Σκόπια πριν πέσουν οι υπογραφές ζητάει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εμμένοντας στην άποψηότι η σημερινή μορφή της συμφωνίας δημιουργεί τετελεσμένα. 

Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως μέχρι την υπογραφή της, την Κυριακή, θα πρέπει να διορθωθούν κομμάτια της.

«Δεν λέω όχι στην ψήφιση της συμφωνίας εάν και όταν έρθει η κύρωση της Βουλή, αυτό που λέω είναι ότι μέχρι την υπογραφή της την Κυριακή θα πρέπει να διορθωθούν κομμάτια της», είπε και πρόσθεσε πως εάν αυτό δεν γίνει, τότε είναι αμετάκλητα τα λάθη που υπάρχουν και αδύνατο να διορθωθούν.

«Εγώ δεν είμαι τυχοδιώκτης ούτε μπορώ να πω από τώρα όχι σε μία συμφωνία όταν θα έρθει για κύρωση στη Βουλή. Θα πρέπει να σταθμίσω τότε το γενικό εθνικό συμφέρον. Τι ζημιά μπορεί να πάθει η Ελλάδα αν όλοι μιλούν θετικά για τη συμφωνία και εμείς πάμε να ανατρέψουμε μια πραγματικότητα. Θα πρέπει να δούμε τότε το διεθνές περιβάλλον και την ζημιά που μπορεί να υποστεί η χώρα εάν βρεθεί μόνη της», σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ