Νέα αντιπαράθεση στη Βουλή για τη διάρκεια της συζήτησης
Πηγή: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέο γύρο αντιπαράθεσης προκάλεσε στη Βουλή η πρόθεση του προεδρείου να ολοκληρωθεί η συζήτηση στις 6:30 το απόγευμα. Κωστής Χατζηδάκης από τη ΝΔ και Ανδρέας Λοβέρδος από τη ΔΗΣΥ αντέδρασαν έντονα με τον Νίκο Βούτση να αφήνει να εννοηθεί πως θα ήταν προτιμότερο να ολοκληρωθεί η συζήτηση πριν ξεκινήσει το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα σας πω αυτό που περιμένετε να ακούσετε για να το δώσετε στα site», υποστήριξε ο κ. Βούτσης, ο οποίος απάντησε καταφατικά στην ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου αν αναφέρεται στις κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ζήτησε άνεση χρόνου, καθώς είναι πολλοί οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θέλουν να μιλήσουν. «Αν επιμείνετε να μιλήσουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, αυτό θα το λύσουμε», απάντησε ο Νίκος Βούτσης.

«Έχουν ακουστεί όλες οι απόψεις, ακόμη και κραυγές που αμαύρωσαν τη διαδικασία, οφείλουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης με τον Πρόεδρο της Βουλής να αποδέχεται να μιλήσουν όλοι βουλευτές της ΝΔ, από πέντε λεπτά, όπως είπε.


Διαβάστε επίσης

Διαμαρτυρίες Γεννηματά γιατί δεν λειτουργεί ο ανελκυστήρας σκάλας στη Βουλή

Γεροβασίλη: «Όχι» στο καθεστώς αστυνομοκρατίας στα πανεπιστήμια

Συνάντηση Γεννηματά - Σημίτη στη Βουλή: Πλήρης στήριξη στον πρώην πρωθυπουργό

Την Τετάρτη κατατίθεται ο προϋπολογισμός του 2019 - Στις 18 Δεκεμβρίου ψηφίζεται