ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστούμε τους ΑΝΕΛ

Θεοδωράκης: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστούμε τους ΑΝΕΛ
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δώσει το Ποτάμι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Σπύρου Δανέλλη, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού.

«Ο Σπύρος Δανέλλης έχει τις προσωπικές του απόψεις, είναι γνωστές και δεν σχετίζονται με τη συγκυρία. Η θέση του Κινήματός μας, όμως, είναι ξεκάθαρη. Προωθούμε βελτιώσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης και δεν αντικαθιστούμε στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. Και σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί» ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σχετικά με το εάν ο κ. Δανέλλης θα συμμετάσχει στην προγραμματισμένη για αύριο κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε στη συνεδρίαση της Κ.Ο ότι είναι υπέρ του διαλόγου και εφ' όσον προσκληθεί κι από τη ΝΔ θα ανταποκριθεί.

Όπως έγινε γνωστό, για την ηγεσία του Ποταμιού οι επίμαχες δηλώσεις του και η συμμετοχή του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι χωριστά ζητήματα.

Εξηγήσεις έδωσε ο Δανέλλης για τις επίμαχες δηλώσεις του

Ο Σπύρος Δανέλλης έδωσε εξηγήσεις στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού για τις δηλώσεις του, ότι θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ. Ο κ. Δανέλλης παραδέχθηκε ότι ήταν προσωπικές απόψεις του κι απαντούσε σε θεωρητική υπόθεση γι' αυτό και δεν ερμηνεύτηκαν σωστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ