«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τον χρόνο των δημοτικών εκλογών
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σε νέα εστία πολιτικής έντασης φαίνεται ότι έχει μετατραπεί η τροπολογία βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για διπλές κάλπες τον Μάιο του 2019, με τη Νέα Δημοκρατία να ισχυρίζεται ότι «οι πολίτες θα δείξουν στον Τσίπρα το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου» όποτε και αν γίνουν εκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και πως «ο κ. Μητσοτάκης θα τις χάσει».

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «ευτράπελα» και ισχυρίζεται ότι οι διαρκείς αλλαγές στην ημερομηνία διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών δεν αποτελούν παρά την πιο «κραυγαλέα απόδειξη του πανικού της κυβέρνησης».

«Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι αν συμπέσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τις ευρωεκλογές, ή ακόμη και με τις εθνικές εκλογές, θα προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες» τονίζει η Πειραιώς, και συνεχίζει: «Ας μην έχει και σε αυτό αυταπάτες. Όσες κάλπες και αν στήσει, όποτε και αν τις στήσει, οι πολίτες θα του δείξουν το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου. ΥΓ. Το αν θα μπορεί να μείνει και στην Κουμουνδούρου, είναι μια άλλη ιστορία…».

Η απάντηση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση. 

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «μετά το Βατερλώ που υπέστη η ΝΔ με τις δύο σημερινές της ανακοινώσεις και τον διεθνή εξευτελισμό της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, θεώρησε σκόπιμο να συνεχίσει τον χαρτοπόλεμο, αυτή τη φορά με θέμα την τροπολογία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

«Συμβουλεύουμε τον κ. Μητσοτάκη, που έχει καταντήσει γραφικός προβλέποντας κάθε δύο εβδομάδες και νέα ημερομηνία εκλογών, να μην εκτίθεται άλλο», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να τονίσει: «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο κ. Μητσοτάκης θα τις χάσει. Και τότε, θα του ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη» υπογραμμίζει η εν λόγω ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!