ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την Μαρία Μπελιμπασάκη για το ασημένιο

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την Μαρία Μπελιμπασάκη για το ασημένιο
EUROKINISSI

Ο πολιτικός κόσμος στέλνει τα συγχαρητήρια του στην Ελληνίδα αθλήτρια Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον τελικό των 400μ. του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου, που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω twitter έστειλε τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια, η οποία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε «σε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού».

«Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα. #EC2018 #Berlin2018», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης μέσω twitter, σημείωσε πως συνεχίζεται ο «θρίαμβος» στο Βερολίνο.

«Ο θρίαμβος στο #Berlin2018 συνεχίζεται με τη Μαρία Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!»

«Συγχαρητήρια Μαρία Μπελιμπασάκη για το ασημένιο μετάλλιο. Παλέψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό», σημείωσε στο ίδιο μέσο η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ