ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους δύο στρατιωτικούς για το κουράγιο και τη λεβεντιά τους

Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στους δύο στρατιωτικούς για το κουράγιο και τη λεβεντιά τους
Eurokinissi/ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΑΚΟΣ

Την ελπίδα του πως το χαρμόσυνο γεγονός της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων αξιωματικών μπορεί να είναι η απαρχή θετικών εξελίξεων για την Ελλάδα εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας, παράλληλα, τα συγχαρητήριά του στους στρατιωτικούς μας και στις οικογένειές τους για τη στάση που κράτησαν αυτούς τους πέντε μήνες.

Από τη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στα Χανιά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες απανταχού της γης, μια μέρα που αντλούμε, όπως είπε, δύναμη από την εσωτερική δική μας πίστη για να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

«Ειδικά το φετινό καλοκαίρι μετά τις πρόσφατες τραγωδίες, αυτή η εσωτερική ανάγκη είναι ακόμα πιο έντονη, όχι μόνο για όσους βίωσαν την τραγωδία στο Μάτι από πρώτο χέρι αλλά για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που συγκλονιστήκαμε από την ανείπωτη τραγωδία. Αλλά μέσα σε αυτό το ζοφερό καλοκαίρι ήρθε το χαρμόσυνο, το πολύ ευχάριστο νέο της απελευθέρωσης των δύο αξιωματικών μας, ένα νέο το οποίο μας γέμισε όλους με χαρά και με αισιοδοξία και με συγκίνηση.

Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ πραγματικά από καρδιάς τους δύο αξιωματικούς μας αλλά και τις οικογένειές τους για το κουράγιο τη λεβεντιά και την αυτοπεποίθηση που έδειξαν αυτούς τους πέντε μήνες αυτής της μεγάλης ταλαιπωρίας και εύχομαι πραγματικά αυτό το χαρμόσυνο συμβάν να είναι η απαρχή άλλων νέων θετικών εξελίξεων για την πατρίδα μας που θα μας ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας και θα αποδείξουμε με αυτό τον τρόπο στους εαυτούς μας πως πραγματικά αξίζουμε καλύτερα... Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ