Κωνσταντοπούλου για ανασχηματισμό:Επιβράβευση του αμοραλισμού και τακτική της στιμμένης λεμονόκουπας
Πηγή: EUROKINISSI

Για «προσπάθεια καλλωπισμού» της «έκπτωτης και υποταγμένης διακυβέρνησης» του Αλέξη Τσίπρα, «με παραγέμισμα το βαθύ ΠΑΣΟΚ των Μνημονίων και πρόσωπα του παρελθόντος που ψήφισαν Μνημόνια σαν να ήταν νερό, αλλά και νέους «αστέρες» της Μνημονιακής Αριστεράς», κάνει λόγο η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον ανασχηματισμό και την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης.

Παράλληλα, τονίζει ότι επιβραβεύεται ο αμοραλισμός, ενώ αποκαλεί για άλλη μια φορά ψεύτη τον πρωθυπουργό.

Η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

"Η επιβράβευση του αμοραλισμού, η τακτική της στιμμένης λεμονόκουπας και η απάτη της «μεταμνημονιακής Κυβέρνησης» του ψεύτη Πρωθυπουργού.

Για τον χθεσινό ανασχηματισμό, την σημερινή ορκωμοσία και αυτά που έπονται:

Με παραγέμισμα το βαθύ ΠΑΣΟΚ των Μνημονίων και πρόσωπα του παρελθόντος που ψήφισαν Μνημόνια σαν να ήταν νερό, αλλά και νέους «αστέρες» της Μνημονιακής Αριστεράς, πετώντας σαν στιμμένες λεμονόκουπες Κοντονήδες-Κουρουμπλήδες-Κονιόρδου-Αποστόλου κλπ που του έκαναν τη βρώμικη δουλειά, επιβραβεύοντας τον αμοραλισμό των κολλητών του, ο ψεύτης Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας προσπαθεί να καλλωπίσει την έκπτωτη και υποταγμένη διακυβέρνησή του και να την εμφανίσει ως Μεταμνημονιακή.

Πρόκειται για την παλιά μέθοδο του ψεύτη που έκανε το ΟΧΙ ναι, με τη στήριξη μιας ομάδας ευνοημένων.

Μετά τον κ. Παρασκευόπουλο και τον κ. Κοντονή, σήμερα ορκίσθηκε ο τρίτος Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, που καλείται να υπογράψει για την εκτέλεση της απόφασης για το Δίστομο, που εδώ και 18 χρόνια δεν εκτελείται. Ακόμη περιμένουν τα θύματα του Διστόμου να υλοποιηθούν οι προγραμματικές δηλώσεις της πρώτης Κυβερνητικής θητείας. Ακόμη περιμένουν όσα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας επιζούν να διεκδικηθούν οι Γερμανικές Οφειλές.

Την ίδια ώρα, η χώρα και οι πολίτες βρίσκονται στο έλεος πυρκαγιών, διακοπών ρεύματος από την εκποιούμενη ΔΕΗ και της συνολικής ανασφάλειας που δημιούργησε και επέτεινε η εγκληματική διακυβέρνηση Τσίπρα.

Εμείς θα είμαστε το πλάι αυτού του λαού κι αυτών των πολιτών. 
Κάθε μέρα και σε κάθε δοκιμασία. Εμμένοντας στην επιλογή του δύσκολου δρόμου της ελευθερίας.
Διεκδικώντας το μέλλον που αξίζει αυτός ο λαός.
Και αρνούμενοι να αναβαπτίσουμε και να ξεπλύνουμε το βρώμικο παρελθόν ή να μετονομάσουμε το εφιαλτικό παρόν.

Δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά.
Κοιτάμε μπροστά".

Διαβάστε επίσης