ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον υφυπουργό Περιβάλλοντος για τον θάνατο του γιου του

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον υφυπουργό Περιβάλλοντος για τον θάνατο του γιου του
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Τα συλλυπητήριά του στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γ. Δημαρά, για το βαρύ πένθος του για τον θάνατο του γιου του, στέλνει ο πολιτικός κόσμος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά, και του εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου του.

«Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη» τονίζει ο πρωθυπουργός σε γραπτή του ανακοίνωση.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταλήγει τονίζοντας «από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

«Bαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Δημαρά.

Με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον υφυπουργό Περιβάλλοντος για την απώλεια του γιου του.

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

Τη θλίψη του για την απώλεια του Γ. Δημαρά εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter σημειώνει: Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Δημαρά, για την τραγική απώλεια του γιου του.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά για το θάνατο του γιου της, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

«Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής πέφτοντας από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ