Παπακώστα: Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά εθνική συμμαχία
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Για τη συνεργασία της με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μίλησε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική συνέντευξη η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. 

Διαβάστε επίσης

Η κ. Παπακώστα επιχειρηματολογώντας για τη συνεργασία της με την κυβέρνηση, επικαλέστηκε τις Αρχές του «καραμανλισμού», τονίζοντας ότι, «είμαστε σε μεταβατική περίοδο, χρειαζόμαστε συναίνεση».

Κληθείσα να σχολιάσει αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τις αξίες του «καραμανλισμού», απάντησε, μιλώντας στον ANT1, πως «ήταν συνειδητή επιλογή να το κάνει, κινείται ανάμεσα στην αντικοινωνική πολιτική, που στη βάση της είναι το κέρδος» ενώ αναφέρθηκε και σε «συνονθύλευμα ακροδεξιών ρητορικών», από πλευράς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά με τη σύνθεση της κυβέρνησης, η κ. Παπακώστα τόνισε ότι «δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εθνική συμμαχία με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ και τη “Νέα Ελληνική Ορμή”».

Ειδικότερα, κληθείσα να απαντήσει σχετικά με παλαιότερες αναρτήσεις της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, επικριτικές προς την κυβέρνηση, απάντησε ότι, «δεν ανήκω σε αυτούς που κατεβάζουν τις δηλώσεις τους. Αυτές οι δηλώσεις αφορούσαν δηλώσεις της περιόδου που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε άλλη πολιτική αντίληψη για τα πράγματα, σήμερα όμως όπως με διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός ότι τότε είχε κάποιες αυταπάτες και σήμερα έχει μπει στα “παπούτσια του μεσαίου χώρου”».


Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης σε Μάας: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών

Σπυράκη στη Βουλή της ΠΓΔΜ: Για εμάς δεν υπάρχει «μακεδονική» εθνικότητα και γλώσσα

Ρυθμίσεις για οφειλές σε εφορίες και ταμεία ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης δεν χάνει ευκαιρία να δυσφημεί την Ελλάδα στο εξωτερικό