ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δικογραφίες κατά Καμμένου - Κοτζιά στη Βουλή

Δικογραφίες κατά Καμμένου - Κοτζιά στη Βουλή
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δικογραφίες κατά τριών νυν υπουργών και δύο πρώην διαβιβάστηκαν στη Βουλή. Η πρώτη αφορά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που σχηματίστηκε μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη

Αφορμή το tweet του κ. Καμμένου στάθηκε η ανακοίνωση της πρώην υπουργού ότι θα παραστεί στην ορκωμοσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η παρουσία της στην Τουρκία είχε προκαλέσει τότε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια.

Ο Πάνος Καμμένος στο επίμαχο tweet ανέφερε: «Με ομήρους δύο Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στον Σουλτάνο,το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας δύο αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει...ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!».

Η δεύτερη δικογραφία αφορά στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ύστερα από μήνυση που κατέθεσε για τη συμφωνία των Πρεσπών η Μακεδονική Οργάνωση Υφηλίου.

Δικογραφία διαβιβάστηκε και κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου του Αγρινίου για τη διδασκαλία και το περιεχόμενο του βιβλίου των Θρησκευτικών.

Η τέταρτη δικογραφία στρέφεται κατά του πρώην υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη μετά από μήνυση ιδιώτη που δεν έλαβε και μάλιστα, αναδρομικά επίδομα πρόνοιας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πρόνοιας και η τελευταία στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πάχτα ύστερα από μήνυση του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα εναντίον του για την υπόθεση των Μεταλλείων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ