ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Το Κίνημα Αλλαγής να αναδειχθεί ισχυρός πόλος στις κάλπες

Γεννηματά: Το Κίνημα Αλλαγής να αναδειχθεί ισχυρός πόλος στις κάλπες
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Σύσκεψη με την Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχε η Φώφη Γεννηματά λίγη ώρα μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στη Βουλή για την έναρξη της νέας Συνόδου της Ολομέλειας.

Η σύσκεψη έγινε στο γραφείο της και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι ο κύριος πολιτικός στόχος είναι να αναδειχθεί από την κάλπη των εκλογών το Κίνημα Αλλαγής ισχυρός πόλος και να γίνει ο καταλύτης για αλλαγή απέναντι στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και στη ΝΔ.

«Να αποκαλύψουμε την πολιτική του κ. Τσίπρα ο οποίος εμετρήθη και απεδείχθη ελλιποβαρής αλλά και να αναδείξουμε το άλμα στο κενό της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη» ανέφερε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κ. Γεννηματά.

Ζήτησε από τους βουλευτές να συνεργαστούν αποτελεσματικά με τους τομείς του Κινήματος Αλλαγής και να συμμετάσχουν στα κλιμάκια σ΄όλη την Ελλάδα. Παράλληλα αποφασίστηκε να προωθηθούν με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις οι θέσεις του ΚΙΝΑΛ για το κοινωνικό κράτος, όπως αναφορικά με τους μικρομεσαίους, την απασχόληση και τη «Βοήθεια στο σπίτι».

Για τις συντάξεις η Κ.Ο. της ΔΗΣΥ θα ζητήσει να ορισθεί συγκεκριμένη ημερομηνία, για να συζητηθεί η πρόταση νόμου που έχει καταθέσει από τον περασμένο Ιούνιο.

Για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια στη σύσκεψη δεν έγινε ιδιαίτερη αναφορά, αλλά τονίστηκε ότι βασική θέση του Κινήματος παραμένει να μην ψηφισθεί η συμφωνία των Πρεσπών αν και όταν έρθει στη Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ