ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς κατά Στουρνάρα: Συμπεριφέρεται σαν πρώην ΥΠΟΙΚ, παρεμβαίνει με τρόπο άγαρμπο

Παππάς κατά Στουρνάρα: Συμπεριφέρεται σαν πρώην ΥΠΟΙΚ, παρεμβαίνει με τρόπο άγαρμπο
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Επίθεση στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, κατηγορώντας τον πως «συμπεριφέρεται ως πρώην υπουργός Οικονομικών» μιας πολιτικής η οποία έχει καταδικαστεί από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο», ο κ. Νίκος Παππάς σημείωσε πως «για άλλη μια φορά ο κεντρικός τραπεζίτης συμπεριφέρεται ως πρώην υπουργός Οικονομικών μιας πολιτικής που άσκησε ο ίδιος και είχε τα αποτελέσματα που είχε και καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό».

Συμπλήρωσε ότι ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να προσηλωθεί στα καθήκοντά του ως κεντρικός τραπεζίτης και να μην παρεμβαίνει με τρόπο "άγαρμπο" και επικοινωνώντας με διεθνείς αντιπροσωπείες.

«Υπάρχει μια λεπτή γαλάζια γραμμή που συνδέει τις τοποθετήσεις του, για τον κόφτη, το χρέος, ότι δεν θα ολοκληρωθούν τα μνημόνια κλπ. Η λεπτή γαλάζια γραμμή χαρακτηρίζει τη συντηρητική παράταξη η οποία πόνταρε τα πάντα σε μια καταστροφή που δεν ήρθε και τώρα πρέπει να επανεφεύρει τον εαυτό της», τόνισε ο Ν. Παππάς.

Κλείνοντας είπε ότι «ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να είχε παρέμβει όταν είχαμε τα προβλήματα με τις τραπεζικές μετοχές. Τα άλλα να τα αφήσει στην Πολιτεία που είναι αρμόδια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ