ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασπίδα προστασίας στον Πολάκη ύψωσε ο Παπαγγελόπουλος

Ασπίδα προστασίας στον Πολάκη ύψωσε ο Παπαγγελόπουλος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Λάδι στη φωτιά της σφοδρής αντιπαράθεσης Πολάκη-αντιπολίτευσης έριξε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. 

Παρεμβαίνοντας στη Βουλή, στη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης ο κ. Παπαγγελόπουλος δικαιολόγησε τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, υποστηρίζοντας ότι εξέφρασε την αγωνία του για την απονομή δικαιοσύνης με μπρουτάλ τρόπο.

«Μήπως έχει παρεξηγηθεί σε αυτή την τοποθέτησή σου; Μήπως δεν εκφράζει πρόθεση διώξεων αλλά την αγωνία του για απονομή Δικαιοσύνης με μπρουτάλ τρόπο;», διερωτήθηκε και περνώντας στην αντεπίθεση κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι εκείνη είναι που απειλεί και στοχοποιεί υπουργούς. «Δεν μπορεί να μιλάει για πολιτικές διώξεις», είπε, διαβεβαιώνοντας ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης. Έκανε δε, λόγο για πογκρόμ διώξεων από προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε και σε θέματα επικαιρότητας, λέγοντας ότι απόλυτη τάξη και ασφάλεια υπάρχει μόνον στα νεκροταφεία.

«Οι μπρουτάλ τρόποι και οι κουτσαβακισμοί δεν έχουν λόγο σε μια ευνομούμενη κοινωνία», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ