ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Προσπάθεια ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να εκτρέψουν τη συζήτηση από την υπόθεση Παπαντωνίου

Μαξίμου: Προσπάθεια ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να εκτρέψουν τη συζήτηση από την υπόθεση Παπαντωνίου
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Δριμεία επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής εξαπολύει για ακόμη μια φορά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης για προσπάθεια να εκτρέψουν τη συζήτηση από την «πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου, των μαύρων ταμείων και του χορού των εκατομμυρίων από την πραγματικότητα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που οικοδόμησαν».

Όπως υπογραμμίζει η εν λόγω ανακοίνωση, αντί ΝΔ και Μαξίμου να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τον «εκφυλισμό, την ηθική κατάντια και την καταρράκωση θεσμών και αξιών επιχειρούν με λάσπη στον ανεμιστήρα να πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι».

«Οι έρευνες και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης όμως δεν αποκρύβονται, δεν παραγνωρίζονται και πολύ περισσότερο δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη τους. Ο ελληνικός λαός έχει κρίση, έχει γνώση και διαμορφώνει άποψη πέρα και έξω από τους σχεδιασμούς και τις βλακώδεις επικοινωνιακές δήθεν καταιγίδες που ενορχηστρώνουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ» υπογραμμίζει επίσης η ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Η μόνη ομερτά που υπήρχε αλλά σπάει μέρα με τη μέρα είναι αυτή του κου Μητσοτάκη και των εκσυγχρονιστών συνοδοιπόρων του. Πιθανόν περιμένουν κάτι και φοβούνται. Εξ ου και ο πανικός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ