ΝΔ: Ο Καμμένος εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον Κοτζιά
Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στην απάντηση του Πάνου Καμμένου έσπευσε να απαντήσει η Νέα Δημοκρατία διά στόματος Γιάννη Κεφαλογιάννη, δίνοντας συνέχεια στο «σήριαλ» με τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Με αφορμή τη γραπτή απάντηση του υπουργού Άμυνας, σύμφωνα με την οποία δεν ανέφερε ποτέ στο υπουργικό συμβούλιο ότι η κυβέρνηση πήρε 50 εκατομμύρια από τον Τζορτζ Σόρος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει τις αντικρουόμενες δηλώσεις των κ.κ. Καμμένου και Κοτζιά, ενώ επαναφέρει το αίτημα δημοσιοποίησης των πρακτικών της επίμαχης συνεδρίασης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Ο κυβερνητικός θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας διασκεδάζει με την εφευρετικότητα του. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, αφού εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά για όσα δήλωσε ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μας ενημερώνει ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν ανήκει στην Κυβέρνηση! Μιας και αναφέρεται και στα πρακτικά του περίφημου υπουργικού συμβουλίου, θα είχε ενδιαφέρον να τα βλέπαμε, εκτός και αν έχουν αλλοιωθεί όπως φοβάται ο κ. Κοτζιάς».

Διαβάστε επίσης