ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλογήρου για την επίθεση σε Ντογιάκο: Η Δικαιοσύνη δεν εκφοβίζεται

Καλογήρου για την επίθεση σε Ντογιάκο: Η Δικαιοσύνη δεν εκφοβίζεται
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τη συμπαράστασή του εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιχάλης Καλογήρου, μόλις πληροφορήθηκε για την εγκληματική ενέργεια κατά του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

«Η Δικαιοσύνη αλλά και η ελληνική κοινωνία δεν εκφοβίζονται από ενέργειες που στρέφονται κατά των θεσμών της Δημοκρατίας», τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που εντοπίστηκε τα ξημερώματα έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο κ. Ντογιάκος, βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες αστυνομικές πηγές, ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε κατσαρόλα, μέσα στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου, έξω από την πολυκατοικία της οδού Αδραμυτίου.

Οι πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) κατάφεραν να την εξουδετερώσουν, χωρίς ελεγχόμενη έκρηξη, γεγονός που διευκολύνει το έργο των ειδικών στα εργαστήρια.

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του μηχανισμού, ο αντιεισαγγελέας δήλωσε ότι δεν είχε δεχθεί απειλές, ούτε χειρίζεται κάποια υπόθεση για την οποία βρίσκεται στο στόχαστρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ