ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μπακογιάννης για Πολυτεχνείο: Να φτάσουμε στην επέτειο που δεν θα ετοιμαζόμαστε για πόλεμο

Κ. Μπακογιάννης για Πολυτεχνείο: Να φτάσουμε στην επέτειο που δεν θα ετοιμαζόμαστε για πόλεμο
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το δικό του μήνυμα για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook. Σε αυτό ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, εκφράζει μεταξύ άλλων την ευχή του να φτάσουμε στην επέτειο «που δεν θα ετοιμαζόμαστε για πόλεμο, αλλά για γιορτή, χωρίς τον επαναλαμβανόμενο, ετήσιο διχασμό».

«Ημέρα τιμής και μνήμης η σημερινή. Μακάρι να φτάσουμε στην επέτειο που δεν θα χρειάζονται 5000 αστυνομικοί για να περιφρουρούν το κλειστό κέντρο, που δεν θα σταματούν οι συγκοινωνίες, που δεν θα ψάχνουν οι ειδικοί για εκρηκτικούς μηχανισμούς, που δεν θα γεμίζει ο αθηναϊκός ουρανός από ελικόπτερα και drones, που δεν θα κλειδώνονται οι κάτοικοι στα σπίτια τους και τα μαγαζιά δε θα οχυρώνονται», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του και καταλήγει:

«Και να φτάσουμε στην επέτειο που δεν θα ετοιμαζόμαστε για πόλεμο, αλλά για γιορτή, χωρίς τον επαναλαμβανόμενο, ετήσιο διχασμό. Τιμή, κυρίως, σε όσους δεν εξαργύρωσαν και σ´εκείνους που σιωπηλά θυμούνται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ