Στον Πρόεδρο της Βουλής κατατίθεται το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ με τις θέσεις των κομμάτων για την Υγεία
Πηγή: EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Καθ΄ οδόν για τον Πρόεδρο της Βουλής βρίσκεται το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο της Υγείας.

Διαβάστε επίσης


Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ και για τις τέσσερις υποθέσεις που διερεύνησε η Επιτροπή (Ερρίκος Ντυνάν – διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις – φάρμακο και ΚΕΕΛΠΝΟ) με ενσωματωμένες τις πορισματικές θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη.

Στη σημερινή τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να σταλεί επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα για το εξώδικο του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Αλίμονο εάν μας κουνάει το δάκτυλο, αν μας απειλεί και μας εκβιάζει», υποστήριξε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας και επεσήμανε ότι τα μέλη της επιτροπής έκαναν το καθήκον τους. Ασπίδα προστασίας στον κ. Γεωργιάδη ύψωσαν ο Γιώργος Γεωργαντάς από τη ΝΔ και επιχειρώντας να αντικρούσει την κριτική της αντιπολίτευσης είπε πως είναι δικαίωμα του αντιπροέδρου του κόμματος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη καθώς διασύρεται και συκοφαντείται εδώ και μήνες.

Το πόρισμα αναμένεται να συζητηθεί μέχρι το τέλος του μήνα στην Ολομέλεια της Βουλής.

 


Διαβάστε επίσης

Γαβρόγλου: Η όποια συμφωνία Εκκλησίας - Πολιτείας θα κυρωθεί από τη Βουλή

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο Βούτσης το πόρισμα της εξεταστικής για την υγεία

Ομόφωνα ψηφίστηκε η μη περικοπή των συντάξεων

Στον Πρόεδρο της Βουλής παραδόθηκε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία