«Φρένο» στα σενάρια συνεργασίας ΝΔ-Ποταμιού βάζουν Μητσοτάκης και Θεοδωράκης
Πηγή: eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τέλος στα σενάρια περί προεκλογικής συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας και Ποταμιού έβαλαν Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη.

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι υπάρχουν σημεία στα οποία συμφωνούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει οποιαδήποτε προεκλογική ή μετεκλογική συναλλαγή «με σκοπό να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα». «Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας» είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Δεν ταιριάζουν στη Νέα Δημοκρατία».

Με τη σειρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε «βέλη» κατά της κυβέρνησης και απαντώντας σε χτεσινή ανακοίνωση του Μαξίμου -που ζητούσε από το Ποτάμι να αποσαφηνίσει τη θέση του αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε: «Δεν υπάρχουν υποδείξεις για το Ποτάμι». «Αναφέρομαι στο Μέγαρο Μαξίμου που έβγαλε ανακοίνωση γιατί δεν μπορεί να απευθυνθεί με αυστηρότητα στον άλλον εταίρο. Και έτσι προσπαθεί να κάνει κουμάντο στα κόμματα των άλλων» είπε δηκτικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.


Διαβάστε επίσης

Ποτάμι: Ψήφος κατά συνείδηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε στείρα αντιπολίτευση να λέμε σε όλα όχι

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Στην ώρα τους τα ντιμπέιτς των εκλογών

Συμφωνία των Πρεσπών: «Κάνε ντιμπέιτ με τον Καμμένο», απαντά στον Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία