ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φρένο» στα σενάρια συνεργασίας ΝΔ-Ποταμιού βάζουν Μητσοτάκης και Θεοδωράκης

«Φρένο» στα σενάρια συνεργασίας ΝΔ-Ποταμιού βάζουν Μητσοτάκης και Θεοδωράκης
eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τέλος στα σενάρια περί προεκλογικής συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας και Ποταμιού έβαλαν Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι υπάρχουν σημεία στα οποία συμφωνούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει οποιαδήποτε προεκλογική ή μετεκλογική συναλλαγή «με σκοπό να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα». «Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας» είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Δεν ταιριάζουν στη Νέα Δημοκρατία».

Με τη σειρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε «βέλη» κατά της κυβέρνησης και απαντώντας σε χτεσινή ανακοίνωση του Μαξίμου -που ζητούσε από το Ποτάμι να αποσαφηνίσει τη θέση του αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε: «Δεν υπάρχουν υποδείξεις για το Ποτάμι». «Αναφέρομαι στο Μέγαρο Μαξίμου που έβγαλε ανακοίνωση γιατί δεν μπορεί να απευθυνθεί με αυστηρότητα στον άλλον εταίρο. Και έτσι προσπαθεί να κάνει κουμάντο στα κόμματα των άλλων» είπε δηκτικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ