ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σβίγκου στο CNN Greece για τη βόμβα στον ΣΚΑΙ: Απόλυτη και αυτονόητη η καταδίκη μας

Σβίγκου στο CNN Greece για τη βόμβα στον ΣΚΑΙ: Απόλυτη και αυτονόητη η καταδίκη μας
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Αλέξανδρος Μπελτές

Τη συμπαράστασή της σε όλους τους εργαζομένους του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής εκφράζει μέσω του CNN Greece η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σχολιάζοντας την βομβιστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα στο κτήριο της εταιρείας. Παράλληλα, σημειώνει ότι η εν λόγω ενέργεια είναι απόλυτα καταδικαστέα.

«Είναι απόλυτη και αυτονόητη η καταδίκη μας για την βομβιστική επίθεση στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Τέτοιες εγκληματικές ενέργειες στρέφονται ενάντια στην ενημέρωση και δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Εκφράζω τη συμπαράστασή μου σε όλους τους εργαζομένους του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής», καταλήγει.

Η έκρηξη στο κτήριο του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για ολική επαναφορά της τρομοκρατίας με ένα σοβαρό και επαγγελματικό χτύπημα, που είχε μελετηθεί στην κάθε του λεπτομέρεια.

Στην αντιτρομοκρατική λένε ότι τέτοια χτυπήματα κάνει μόνο η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που τέτοια εποχή πριν από ένα χρόνο πριν είχε ανατινάξει με βομβά το κτίριο του Εφετείου Αθηνών, προκαλώντας επίσης πολύ σοβαρές ζημιές.

Οι αστυνομικοί λοιπόν εκτιμούν ότι και πίσω από το χτύπημα στον ΣΚΑΪ είναι η ιδιά τρομοκρατική οργάνωση για την οποία δεν αποκλείουν να έχει γιάφκα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στο τελευταίο χτύπημα τους το Εφετείου είχαν χρησιμοποιήσει βαν τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην περιοχή των Εξάρχειων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ