ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Ήξερα ότι ο Καμμένος ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη

Μπακογιάννη: Ήξερα ότι ο Καμμένος ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον υπουργό Άμυνας ότι κρύβεται πίσω από την υπουργική ασυλία και προχωρώντας σε βαρείς χαρακτηρισμούς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη είπε πως κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Καμμένου για ένα «άθλιο tweet» που έθιγε την τιμή και την υπόληψή τους και η Δικαιοσύνη έστειλε στη Βουλή ένα χαρτί για να αρθεί η ασυλία του. Στο εν λόγω tweet, ο υπουργός Άμυνας είχε επιτεθεί στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για την επίσκεψή της στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο για την ορκωμοσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο κ. Καμμένος επέλεξε να κρυφτεί πίσω από την υπουργική του ασυλία» είπε η κ. Μπακογιάννη, και συμπλήρωσε:

«Ήξερα πάντα ότι ο κ. Καμμένος ήταν κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη… Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει. Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν...Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά της ασυλίας».

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τη λογική του εμπάργκο σε μέσα ενημέρωσης και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έπρεπε από την πρώτη στιγμή να προχωρήσει σε άρση για να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα.

Η «γαλάζια» βουλευτής άσκησε και οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το ζήτημα της τρομοκρατίας, αναφέροντας ότι σε αυτή τη χώρα είχαμε ένα κεκτημένο όσον αφορά στην παταξη της τρομοκρατίας που ακυρώθηκε από αυτή την κυβέρνηση. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι εκτός από τον αντιτρομοκρατικό νόμο που είχε ψηφιστεί, υπήρχε σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ