ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία των Πρεσπών: Αιχμές κατά της Δικαιοσύνης από τη Γεννηματά για τις καταγγελίες Καμμένου

Συμφωνία των Πρεσπών: Αιχμές κατά της Δικαιοσύνης από τη Γεννηματά για τις καταγγελίες Καμμένου
Eurokinissi

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, την Πέμπτη (25/01) από το βήμα της Βουλής, για προσπάθεια χειραγώγησης εισαγγελικών λειτουργών από συνεργάτες του πρωθυπουργού, ζήτησε η Φώφη Γεννηματά, αφήνοντας αιχμές για αδράνεια ορισμένων εισαγγελικών λειτουργών.

«Υπάρχει ένας εισαγγελέας να παρέμβει;», διερωτήθηκε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ σε παρέμβασή της στη Βουλή, ζητώντας να διερευνηθούν και οι καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για τον Τζορτζ Σόρος στο θυελλώδες Υπουργικό Συμβούλιο που οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά.

Η κ. Γεννηματά άφησε ακόμη υπαινιγμούς για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του κ. Τσίπρα στις επιθέσεις που έγιναν στο παρελθόν σε στελέχη του κόμματός της, λέγοντας πως ίσως ήταν υπό την καθοδήγηση του ιδίου.

Κατηγόρησε ακόμη, τον πρωθυπουργό ότι είπε ψέματα για τους χειρισμούς των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στο Μακεδονικό και υποστήριξε πως ο σοσιαλιστής Ζάεφ διαφύλαξε τα συμφέροντα της χώρας του εν αντιθέσει με τον ίδιο, που «κάθε φορά που διαπραγματεύεται η χώρα χάνει».

«Η καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι πράξη εθνικής ευθύνης, διαπραγματευθήκατε χωρίς συνεννόηση και εθνική γραμμή», είπε προς τα κυβερνητικά έδρανα και πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να διχάσει την κοινωνία και να διαλύσει τα κόμματα. «Με την Κεντροαριστερά δεν θα τα βγάλετε πέρα, θα γυρίσει εναντίον σας, go back κ. Τσίπρα, τέσσερα χρόνια είναι υπεραρκετά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ